Snake Magic
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Snake Magic

-

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Y0 am aterizat de pe marte =))

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Hannah

Data de înscriere : 18/05/2009

Y0 am aterizat de pe marte =)) Empty
MesajSubiect: Y0 am aterizat de pe marte =))   Y0 am aterizat de pe marte =)) Icon_minitimeLun Mai 18, 2009 10:35 pm

Salotareeee! Ma numesc Alex..prietenii spunandu-mi Zeloasa sau Zeel o.O ..am 11 ani. Prietena mea cea mai bona e Gabita. Sunt un mare fan anime..da' imi plac mai mult forumurile RPG (noua mea "obsesie"). Imi plac filmele si cartile Horror, dar si actiune (doar umpic) . Anime-ul preferat : Ghost Stories. Mdah..imi place sa desenez, mai ales case bantuite sau cadavre..muuult sange XD!! Sunt cam nebooonaaaa!!! SOoo..Ja neee1
Sus In jos
Asmondeus Iblis
Admin
Asmondeus Iblis

Data de înscriere : 10/05/2009

MesajSubiect: Re: Y0 am aterizat de pe marte =))   Y0 am aterizat de pe marte =)) Icon_minitimeLun Mai 18, 2009 10:38 pm

Hei Alex... Welcome here.
Read za rules and respect them xD you know...
Have fun!
Sus In jos
https://snake15.forumgratuit.ro
Hannah

Data de înscriere : 18/05/2009

MesajSubiect: Re: Y0 am aterizat de pe marte =))   Y0 am aterizat de pe marte =)) Icon_minitimeMar Mai 19, 2009 1:11 am

Well..mersi de intampinare! ^_^ Stiu ca ma voi distra..cred ca o aduc si pe Sayuky pe aici ^_^""
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Y0 am aterizat de pe marte =))   Y0 am aterizat de pe marte =)) Icon_minitime

Sus In jos

Y0 am aterizat de pe marte =))
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Snake Magic :: Organizare :: Nou veniti-
Mergi direct la: