| Ace strambe - part I | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Onde Calyope Elizabeth Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Lun Mai 18, 2009 11:36 pm | |
| Rase surd -Te ingrijoreaza cumva ca are o orientare anormala? Zambi sters -Nu m-ar deranja sa se vada | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Lun Mai 18, 2009 11:38 pm | |
| Iblis incuviinta ca pentru sine, privind-o multumit pe Citrina, care incepu subit sa toarca mai tare in bratele fetei. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Lun Mai 18, 2009 11:39 pm | |
| MErse incet, ametit apropiindu-se de camera sa. Ofta indelung si deschise usa, in secunde urmatoare simtind unmieunat suparat -Yume? | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Lun Mai 18, 2009 11:41 pm | |
| Iblis zambi destins cand auzi mieunatul pisicii, trezind pe loc sentimentul obisnuit pe care il avea fata de Citrina. Se uita in jur din pragul usii incercand sa o zareasca pe Yume. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Lun Mai 18, 2009 11:44 pm | |
| O lasa pe Citrina jos -Stai o clipa scumpo. Yume, vino aici! O pisica in culoriile cafelei cu lapte care sari pe piciorul fetei, lungindu-se. Aceasta o ridica imbrate zambind -Sunt acasa micuta mea speranta. O lasa jos langa Citrina -Te servesc cu ceva? | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Lun Mai 18, 2009 11:46 pm | |
| Iblis le privi pe cele doua pisici cu un aer total dedicat. - E foarte frumoasa. Spuse privind-o pe Yume cu un zambet schitat. Privi apoi catre Elizabeth revenind la expresia lipsita de substanta. Ridica din umeri. - Un pahar cu apa? | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Lun Mai 18, 2009 11:48 pm | |
| -Imediat. Inchise usa si se duse catre micutul racitor din camera. Turna in unicul pahar din camera si-apoi i-l intinse baiatului -Poftim | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Lun Mai 18, 2009 11:49 pm | |
| Iblis fixa cercetator cu privirea lichidul, adulmecandu-l de la distanta, imperceptibil. Nu gasi nimic in neregula. - Multumesc. Spuse luand in cele din urma pahatul din mana fetei, uitandu-se in spate pentru a se asigura ca Citrina era aproape. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Lun Mai 18, 2009 11:54 pm | |
| Se aseza jos privind cele doua pisci. ROchia alba se ridica pana pe coapse, foarte aproape de chilot. Insa nu aprea sa observe sau sa o deranjeze | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Lun Mai 18, 2009 11:55 pm | |
| Iblis isi opri privirea asupra soldurilor fetei, imaginandu-si-le prin pur reflex fara fusta incomodandu-le. Isi mura apoi privirea asupra paharului pe care il tinea rigid in mana. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Lun Mai 18, 2009 11:57 pm | |
| -Nu luati loc sir? Intreba cu un aer aproape innocent, impecabil, nevinovat. Zambi sters si obosit "Mh, mh, mh" | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Lun Mai 18, 2009 11:59 pm | |
| Iblis o privi absent, asezandu-se pe un scaun paralel cu al fetei. Lua o gura din apa din pahar, strambandu-se usor. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:00 am | |
| -Ce cuminti sunt! Arata cu uimire din priviri catre cele doua animale, in timp ce se lasa pe spate, simtind rochia ridicandu-se inca putin | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:03 am | |
| Iblis nu isi intoarse privirea catre Citrina, stiind ca o data ce ea avea sa ii simta distantarea avea sa ramana pe loc. Fara sa mai disimuleze in vreun fel faptul ca privirea ii era fixata exact pe coapsele fetei, spuse lipsit de intonatie: - Ai niste picioare foarte frumoase. Lasa paharul pe masa din fata sa. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:04 am | |
| Inchise ochii raspunzand cu un murmur absent. Se simtea atrasa de cu totul altceva, de un somna transcendent -Multumesc, raspunse absenta | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:05 am | |
| Iblis o privi curgator timp de cateva clipe, profitand de starea ei de aparenta somnolenta pentru a se aseza in fata ei. Isi apasa palma stanga pe soldul ei. - Nici nu se simte rau. Observa. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:06 am | |
| Tresarii usor din umeri, insa il ignora crezand ca avea sa o lase in pace. Inghiti in sec, insa ramase cu ochii inchisi, starea sa de somnolenta se accentua | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:09 am | |
| Iblis ii simtii pentru o secunda tresarirea, insa considera ca fusese o simpla impresie. Nu ar fi fost prima data cand facea asta, totusi de data aceasta asteptandu-se la o respingere. Hotara pur si simplu sa intinda coarda atat cat era posibil. Isi lasa si palma dreapta pe cealalta coapsa a ei, raceala degetelor lui facand un contrast ciudat cu pielea ei calda. Observa in liniste ca fusta deja primise un rol secundar de bluza, unicul lucru ce ii mai statea deasupra degetelor fiind marginea chilotului. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:11 am | |
| Se gadila rapir, piciorul incordandu-se. Se simti amortita incercand sa deschida ochii ins astarea ei era destul de puternica, molesiinda fiind nu prea avea cum sa se apere | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:15 am | |
| Iblis lasa in pace marginea lenjeriei ei, ocupandu-si degetele cu scoaterea rochiei fetei, care cazu fara prea mult efort. - Esti asa frumoasa in liniste. Zise pe un ton ciudat, lipsit de vreo intonatie sau emotie. O privi cateva clipe studiindu-i formele. - Ma intreb... Ii aplica un sarut apasat pe buze, la inceput scurt, dorind sa isi continue cuvintele, insa o data ce o saruta a doua oara ii apasa buzele mai tare, fara vreun semn de oprire prea curand. Isi dadea seama ca avea ceva diferit, era ceva nou, ceva ce dorea sa gutse pe indelete, diferit de gustul obisnuit. O dara subtire de sange i se prelinse fetei pe barbie, datorata in mod ciudat dintilor lui. Cand se uita in jos constientiza ca fata nu mai avea in acel moment pe ea decat chilotul. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:22 am | |
| Isi ridica mana incercand sa-l impinga insa sesiza ca nu are deloc forta -Te rog, da-te jos, murmura rusinata de postura sa | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:24 am | |
| Iblis o privi. - E cam greu acum, asteapta inca 20 de minute. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:26 am | |
| 'se ingrozii,incepand sa tremure, te rog da-te jos. Capul incepu sa-i vajaie somnolenta pronuntandu-se | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:28 am | |
| Iblis ranji subtire, rece. - Nu ai invatat niciodata ca daca rogi pe cineva frumos nu te va asculta niciodata? Intreba oprind-o din a raspunde cu un alt sarut apasat, de data aceasta testand gustul cu limba. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:29 am | |
| Murmura incercand sa se zbata, insa nu avea forta. Cateva lacrimi i cazura pe fata. Se temea -Te implor | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ace strambe - part I | |
| |
|
| |
| Ace strambe - part I | |
|