| Ace strambe - part I | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:34 am | |
| Iblis isi ridica o mana stergandu-i lacrimile cu degetele. - De ce iti faci atatea griji? Intreba ostentativ coborandu-si vocea, caci ar fi fost neplacut pentru auzul ei sa vorbeasca la volumul normal avand in vedere ca gura lui era lipita de urechea ei, satisfancandu-si dorinta de a musca ceva. Isi ridica mainile de pe soldurile ei pe sani, apasand-o usor in prima faza. | |
|
| |
Onde Calyope Elizabeth Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:35 am | |
| Corpul ii se misca spasmatic plangand. -Te rog, implor lasa-ma! inghiti in sec | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:37 am | |
| Iblis ii vazu gatul miscandu-se cand inchitii in sec, lasandu-si ptuin capul intr-o parte, admirand urma rosiatica, umeda, de dinti de pe urechea fetei, neezitand sa ii lase una si pe gat, dupa repetate saruturi apasate. - Degeaba te agiti, oricum nu ma opresc. Raspunse fara intonatie. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:39 am | |
| -De ce?Lacrimile continuau sa cada, insa era era tot fara putere. Isi musca buza inferioara pana la sange, si degetele ii se incordara pe cearceaf de teama | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:40 am | |
| Iblis isi ridica capul apucandu-i usor cu dintii buza inferioara pe care si-o sfasiase, sugand-o cateva clipe, simtind gustul sangelui. I-o linse lent pentru un moment, sarutand-o scurt pe buze. Aproape nu isi mai daduse seama de miscarea degetelor, care in lipsa de o ocupatie mai interesanta in acele minute, trageau de sfarcurile fetei. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:44 am | |
| Tipat scurt se strecura afara in timp ce in jurul sfarcurilor deveni rosu. Ea avand pielea extrem de sensibila | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:46 am | |
| Iblis aseamana culoarea rosie proaspat obtinuta cu urmele de muscaturi, astfel incat, asmililator, isi lasa capul in jos sarutand-o pe gat, apasand treptat din ce in ce mai tare, pana ajunge sa ii linga pielea pieptului, trasand linii pe sanii ei. Dupa mai multe spirale trasate pe bustul fetei, o musca usor de sfarcuri, lasandu-si degetele mainii stangi sa treaca in jos pana sub materialul lenjeriei fetei, strangand usor intre coapse. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:52 am | |
| Spatele ii se arcuiii spre baiat in timp ce tipete de-adreptul iesira din gura ei -Te implor opreste-te "Te rog lasa-ma sa imi recapat forta!" | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:54 am | |
| Iblis verifica ceasul pe care il avea la mana. - Am zis ca in 20 de minute. Mai sunt inca 10. Ranji, simtindu-di degtele mainii stangi umede cand o penetra cu doua din ele. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 12:56 am | |
| Tipa destul de tare, plangand. Puterea ii se scurse din ce in ce mai mult din corp, din cauza actului. Planse din ce in ce mai tare, muschi incordandu-se to tmai puternic | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:00 am | |
| Iblis o cerceta cu privirea in timp ce facea miscari dute-vino in ea cu degetele, tragandu-i lenjeria jos cu cealalta mana. Observa cum un fir de sange ii ramase pe degete cand pe scoase din ea. - Cred ca a durut. Zise cu un ranjet subtire. Se lasa in jos, simtindu-si capul incadrat de soldurile ei, lingand dara de sange ramasa in urma degetelor. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:01 am | |
| Inima ii batea cu putere lacrimiile cazandu-i din ce in ce mai mult. Respira greu, sacadat simtindu-si snagele fierband in ea. -Te org opretsete! Ma doare...sincer | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:05 am | |
| Isi ridica capul, lingandu-si incet buzele umezite de corpul ei. Se ridica suficient cat sa o priveasca in ochi, tinand-o cu degetele reci ale mainii drepte de barbie. - E doar o durere scurta de inceput, nu te agita atat. Zambi subtire, fara sa inspire vreun gram de sentiment apropiat de ea. Isi linse degetele mainii stangi inca umede. Sarutand-o apasat pe buze, isi lasa mana in jos desfacandu-si jeansii. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:07 am | |
| -Nu, nu, nu te rog nu, te implor nu, nu! inghiti in sec tremurand, respira sacadat, incercand sa se traga de sub baiat, cu moleseala cu tot -Te implor nu, | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:10 am | |
| Iblis nu se stradui sa o tina, desfacandu-si incet cureaua si slitul. - Stii, degeaba te misti, pana iti revii oricum am mai multa forta ca tine. Ranji. Isi lipi barbia de a ei, fara sa o sarute pentru moment. - Deci ar fi mai usor pentru tine sa stai linistita, mai sunt doar 5 minute. Zise lingandu-si buzele din reflex inainte sa o sarute apasat cand isi simtii pantalonii cazuti in vine, urmati indeaproape de boxeri. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:12 am | |
| Se chinui sa se substraga de sub el, lovindu-l pe cat putu cu piciorul in jurul penisului. Respira greu, obosita fiind. Suspina si avea ochii inchisi. | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:15 am | |
| Iblis se stramba simtind durerea, prinzand-o insa de maini. - Probabil m-as multumi cu patru degete din cinci de la mana, daca as stii ca urmeaza si al cincilea. Dar de la tine nu il voi lua, deci nu prea ai ce sa faci. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:17 am | |
| Se zbatu lovindu-l in mana si picior, astfel aceasta fu azvarlita pe podea. REusii sa intredeschida ochii si se tara incet spre usa | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:20 am | |
| O prinse de maini, intorcand-o cu fata la el. - Imi place sa ma incadrez in timp, si mai am doar trei minute la dispozitie. Ranji subtire. - Nu iti face girji, nu doare asa de tare. Zise ridicand-o de jos cu destula grija cand o aseza pe genunchii lui, tinand-o insa precaut si tare de maini. O saruta usor pe buze cand o penetra. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:21 am | |
| Tipa tare dand itnr-un planset exasperant, ochi ramand inchisi. Rspira greu simtind oboseal acentuata -Nu...lacrimile incepura sa curga siroi pe fata ei | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:25 am | |
| Se mai apasa doar o data in ea, retragandu-se cu ochii pe ceas. Totul fusese cronometrat, exact 20 de minute. Isi trase boxerii si jeansii pe el, ridicand-o pe fata pe brate si asezand-o cu grija pe canapea. Lua de pe podea lenjeria ei puandu-i-o cu grija la loc, acoperindu-i partea superioara cu hanoracul lui, purtand un tricou pe dedesubt. Isi trase un scaun langa ea, privind-o. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:26 am | |
| Isi acopri corpul plangand. Se simtea mai tarfa mai jegoasa cadeobicei. Inghiti in sec plangand din ce in e mai tare. Isi stranse mainile pana gand unghiile i creeara rani adanci in palmi | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:29 am | |
| Iblis o prinse de maini desfacandu-i pumnii. - Calmeaza-te. Cand iti recapeti energia o sa poti sa faci ce doresti, in afara de asta. Zise pe un ton distant. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:29 am | |
| Se retrase speriata de langa el -Nu am atinge! vorbi disperat, se vedea ca era speriata, nervoasa oricum nu mai bine nu | |
|
| |
Asmondeus Iblis Admin
| Subiect: Re: Ace strambe - part I Mar Mai 19, 2009 1:30 am | |
| Iblis o privi lispit de expresie. - Si ce vei face ca sa nu te ating? Vei fugi goala prin casa? Stai calma pana iti revii, dupa aceea poti sa faci ce doresti. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ace strambe - part I | |
| |
|
| |
| Ace strambe - part I | |
|